Forret
Varmrøget laks fra egen rygeovn
med persillemayo, dertil radise crudite, friskeurter, sprød rugbrød samt frisk bagt surdejsbrød og smør
Jordskokkepurè med stegte kammusling,
Trøffelolie og sprøde chips, spæde urter samt frisk bagt surdejsbrød og smør
Tapas tallerken
med sortfodsskinke, bresaola, pesto, sprøde flager af ost, frissè salat og årstidens suppe, samt frisk bagt surdejsbrød og smør
Jomfruhummer bisque
med jomfruhummerhale og tomatconcassè, samt friskbagt surdejsbrød og smør + kr. 40,- pr. person.
Hovedret
Krondyr med Pommes Duchess
med glace, sweet potato, ristet svampe, bagte rødløg og vildtsauce. + kr. 50,- pr person
Suprime Kyllingbryst med perlebyg-otto, bagte rodfrugter, gulerodspure og portvinssauce
Rosa stegt ungkvæg
med pommes, mousseline, brændte porrer, sauteret grønt og mild pebersauce.
Oksefilet
med pommesfrits, sauterede grønt og sauce bearnaise. Oksemørbrad + kr. 50,- pr. person.
Stegt islandsk laks
med pommes rissoles, stegt broccolini og sauce hollandaise.