Vi servere frokost fra 12.00 - 15.30

Se menu her


Festmenuer

M​in. 8 personer

​​bestilling på mail Bybjerggaard.com eller tlfnr. 20 16 46 75​

1  Forret (fadserveret))

Tapas anretning med sortfodsskinke, bresaola, sorriso, pesto og parmasan flager

Hertil  hjemmebagt focaccia og smør

Hovedret (buffet)

Oksecylotte super mør  med timian - oksemørbrad + 55,- 

Bagte rodfrugter med balsamico,  sauteret årstidens grønt med urtergulerødder, rodfrugter 

Perlespeltsalat med semidried tomatoes, feta, forårsløg, cherrytomat

Spæde salater med artiskok, oliven, nødder

Små kartofler med smør og rosmarin/hvidløg - flødebagte kartofler

mild pebersauce og Bearnaisecreme

Dessert (fadserveret)

                                         Tiramisu med kakao og chokoladesnirkler på bund af
​                                                            solbærcoulis
​                                              ​

​Kr. 395,--

​2 Forret (fadserveret)

Røget laks fra egen rygeovn, rygeostcreme, friseesalat og urter. hertil hjemmebagt foccaciabrød og smør

Hovedret ( Buffet)

Krondyrfilet med pommes Dauphinois, ristet svampe,

årstidensgarniture eks. sauteret rodfrugter

grønkålssalat med tranebær, æbler og feta,

perlespelt med abrikos, feta, forårsløg og urter, waldorfsalat

Vildtsauce med enebær og rosmarin eller svampesauce

Dessert (fadserveret)

Gateau Marchel ​med bærcreme og sprød tuiles

Kr. 445,-

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Bybjerggaard v/Jan og Birgit Frandsen

Sundbylillevej 42, 3600 Frederikssund

Klik her for rutevejledning

CVR: 42909564

Kontaktoplysninger

Telefon: 20 16 46 75

E-mail: bybjerggaard@bybjerggaard.com

Telefontider

Mandag - søndag: 08.00 - 16.00

Kro og restaurant lukker på hverdage kl. 22:00 medmindre andet er aftalt.

Arrangementer og møder: Efter aftale

Rundvisning: Efter aftale