Bybjerggaard
7 – retters november menu på buffet
Hver onsdag, fredag og lørdag
Fra kl. 17:30
Forret:
Jomfruhummer bisque, hertil hj.bagt foccacia brød
Okse Carpaccio med trøffelcreme og ristet bøgehatte
Hvidvin – Spanien Organic Piqueras
Hovedret:
Langtidsstegt smør mørt kalvekød - spinattærte - flødebagte kartofler og skysauce
Samt udvalg af årstidens sprøde grøntsager og spændende salater
Bagt laks med sprød topping - brændte porrer.
Rødvin – Chateau Arnaud, 2019, cotes de Bordeaux
Dessert:
Bærtærte med sprød bund
Surprice dessert efter kokkens valg/humør
Hjemmelavet rom is
Dessertvin – Portvin – Kopke, Fine Taway, codewon
Ostefad med blandede oste, syltede nødder og kiks
Pris:
7 retters Menu kr. 375,-
Menu incl. Vin menu kr. 495,-
Børnemenu
Børn under 12 år buffet til ½ pris.
kylling nuggets med pommesfrits, salat mayo, ketshup og gnavegrønt
kr. 89,-
Hjemmelavet vanilje is med flødeskum og chokoladesovs
kr. 59,-
Tilvalg:
Bernard Robert Champagne Reserve Demi – sec kr. 85,-
vi skifter menu hver måned, se facebook for denne mdr.