Vi serverer frokost fra 12.00 - 15.30

Se menu her


Menu kort 2024

Bybjerggaard

7 – retters november menu på buffet

Hver onsdag, fredag og lørdag

Fra kl. 17:30

Forret:

Jomfruhummer bisque, hertil hj.bagt foccacia brød

Okse Carpaccio med trøffelcreme og ristet bøgehatte

Hvidvin – Spanien Organic Piqueras

Hovedret:

Langtidsstegt smør mørt kalvekød  - spinattærte - flødebagte kartofler og skysauce

Samt udvalg af årstidens sprøde grøntsager og spændende salater

Bagt laks med sprød topping - brændte porrer.

Rødvin – Chateau Arnaud, 2019, cotes de Bordeaux

Dessert:

Bærtærte med sprød bund

Surprice dessert efter kokkens valg/humør

Hjemmelavet rom is

Dessertvin – Portvin – Kopke, Fine Taway, codewon

Ostefad med blandede oste, syltede nødder og kiks

Pris:

7 retters Menu kr. 375,-

Menu incl. Vin menu kr. 495,-

Børnemenu

Børn under  12 år buffet til ½ pris.

kylling nuggets med pommesfrits, salat mayo, ketshup og gnavegrønt

kr. 89,-

Hjemmelavet vanilje is med flødeskum og chokoladesovs

kr. 59,- ​

​ 

Tilvalg:

Bernard Robert Champagne Reserve Demi – sec kr. 85,-

vi skifter menu hver måned, se facebook for denne mdr.

Børnemenu:

Hjemmelavede kyllingenuggets med pommes frites - pris 99 kr.

Pasta med kødsovs - pris 99 kr.

​ved få gæster forbeholder vi os retten til at servere ved bordet

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Bybjerggaard v/Jan og Birgit Frandsen

Sundbylillevej 42, 3600 Frederikssund

Klik her for rutevejledning

CVR: 42909564

Kontaktoplysninger

Telefon: 20 16 46 75

E-mail: bybjerggaard@bybjerggaard.com

Telefontider

Mandag - søndag: 08.00 - 16.00

hotel og restaurant lukker på hverdage kl. 22:00 medmindre andet er aftalt.

Arrangementer og møder: Efter aftale

Rundvisning: Efter aftale