Bybjerggaard
7 – retters Januar menu på buffet
Hver onsdag, fredag og lørdag
Fra kl. 17:30
Forret:
Rødspætte farseret - trøffel og laksefars - hummerbisque, hertil hj.bagt surdejsbrød brød
Parmaskinke - Burrata - soltørrede tomater - saltmandler
Hvidvin – Spanien Organic Piqueras
Hovedret:
Kalvekød smør mørt - tomat og feta tærte - grovfritter med flagesalt - Estragonsauce
Samt udvalg af årstidens sprøde grøntsager og spændende salater
Kulmule - Cremet Risotto - Friske urter
Rødvin – Chateau Arnaud, 2019, cotes de Bordeaux
Dessert:
Crepe Suzette
Surprice dessert efter kokkens valg/humør
Hjemmelavet
Ostefad med blandede oste, kompot og kiks
Pris:
7 retters Menu kr. 375,-
Menu incl. Vin menu kr. 495,-
Børnemenu
Børn under 12 år buffet til ½ pris.
kylling nuggets med pommesfrits, salat mayo, ketshup og gnavegrønt
kr. 89,-
Hjemmelavet vanilje is med flødeskum og chokoladesovs
kr. 59,-
Tilvalg:
Bernard Robert Champagne Reserve Demi – sec kr. 85,-
vi skifter menu hver måned, se facebook for denne mdr.