Bybjerggaard
7 – retters april menu på buffet
Hver onsdag, fredag og lørdag
Fra kl. 17:30
Forret:
bruscetta-tomat-burrata-basilikum
tomatsuppe - brødcoutons - cremefraiche hertil hj. bagt
surdejsbrød
Hvidvin – Spanien Organic Piqueras
Hovedret:
mørt kalvekød - kartoffelmos med trøffel - svampe sauce
små kartofler, bagte rodfrugter med timian
årstidens sprøde salater
risotto med tigerrejer og tomat
indbagt laks med spinat Rødvin – Chateau Arnaud, 2019, Cotes de Bordeaux
Dessert:
tiramisu med chokolade snirkler
Hjemmelavet italiensk is med bærkompot
Ostefad med blandede oste - vindruer og kiks
kokkens valg af dessert
Pris:
7 retters Menu kr. 375,-
Menu incl. Vin menu kr. 495,-
Børnemenu
Børn under 12 år buffet til ½ pris.
kylling nuggets med pommesfrits, salat mayo, ketshup og gnavegrønt
kr. 89,-
Hjemmelavet vanilje is med flødeskum og chokoladesovs
kr. 59,-
Tilvalg:
Bernard Robert Champagne Reserve Demi – sec kr. 85,-
vi skifter menu hver måned, se facebook for denne mdr.