Menu 1
forret (fadserveret)
Tapas anretning med sortfodsskinke, bresaola, sorriso, pesto og parmasan flager
Hertil hjemmebagt focaccia og smør
Hovedret (buffet)
Okseculotte super mør med timian - oksemørbrad + 55,-
Bagte rødløg med balsamico, sauteret årstidens grønt med friske urter
Perlespeltsalat med semidried tomatoes, feta, forårsløg, cherrytomat
Spæde salater med artiskok, oliven, nødder
Små kartofler med smør og rosmarin/hvidløg - flødebagte kartofler
mild pebersauce og Bearnaisecreme
Dessert (fadserveret)
Tiramisu med kakao og chokoladesnirkler på bund af
solbærcoulis
Kr. 395,-
Menu 2
Forret (fadserveret)
Røget laks fra egen rygeovn, rygeostcreme, friseesalat og urter. hertil hjemmebagt foccacia og smør
Hovedret ( Buffet)
Krondyrfilet med pommes Dauphinois, ristet svampe,
årstidensgarniture eks. sauteret rodfrugter
grønkålssalat med tranebær, æbler og nødder,
perlespelt med abrikos, feta, forårsløg og urter.
Waldorfsalat.
Vildtsauce med enebær og rosmarin eller svampesauce
Dessert (fadserveret)
Gateau Marchel med bærcreme og sprød tuiles
Kr. 445,-